Týden lásky a chutí: The Artisan představuje speciální valentýnské menu
Restaurace The Artisan pražského hotelu Marriott přichází s valentýnskou nabídkou, která propojuje moderní českou kuchyni, lokální suroviny a výjimečnou atmosféru. Během týdne lásky, od 10. do 16. února, mohou hosté zajít na romantickou večeři, vyzkoušet originální koktejlové menu či speciální brunch s živou hudbou.
„Každý chod jsme sestavili tak, aby odrážel naši filozofii – ctít lokálnost a sezónnost, ale zároveň nabídnout moderní pojetí tradičních chutí,“ říká šéfkuchař David Rejhon. Hosté se mohou těšit na čerstvý farmářský sýr se sušenou řepou, sumečka žraločího s koprem a dýní, hovězí svíčkovou s morkovou omáčkou, nebo kuřecí supreme. Pro vegetariány je připravena varianta s dýňovými noky a houbovým knedlíkem. Sladkou tečkou menu je maková tartaletka se švestkami, která podtrhne zážitek z večeře.“
Během valentýnského týdne bude navíc hostům k dispozici speciální koktejlové menu připravené šéf barmanem Janem Jančarem. Mezi jeho signature koktejly vyniká Moneta – elegantní kombinace vodky Absolut Elyx infuzované ovocným čajem, domácího jahodového pyré a citrusové pěny. Pro milovníky ginových chutí je tu Forest Fairy s ginem OMG, šumivým vínem Cava a tónem třešňových květů. Pro odvážnější hosty nabízí Naughty & Spice nevšední spojení mezcalu infuzovaného čokoládou a skořicí s Campari a Amaro Montenegro. A na závěr Velvet Ember Shots – prémiová vodka s karamelovou příchutí, servírovaná s bílou čokoládou.
Tematický týden zakončí valentýnský brunch s živou hudbou, a to v neděli 16. února od 12:30. Speciální čtyřchodové valentýnské menu bude k dispozici každý večer od 18:00. Více informací naleznete na www.theartisan.cz.