V estetické medicíně je na prvním místě odbornost opírající se o citlivý přístup

16.10.2024 \\ Krása

Klinika Esthé patří mezi průkopníky estetické medicíny v České republice. Už více než 25 let udává trendy v oboru. Jejím posláním je pomáhat lidem, aby se cítili komfortně ve vlastním těle a mohli tak vést spokojený a plnohodnotný život. Esthé se dlouhodobě řídí filozofií založenou na individuálním a citlivém přístupu, práci s předními odborníky, využívání moderních technologií a důrazu na přirozené výsledky s respektem ke zdraví a kráse.

Pro kliniku Esthé je klíčový tým vysoce specializovaných lékařů, jehož jádro tvoří špičkoví plastičtí chirurgové s bohatými zkušenostmi. „Specialisté Esthé jsou skutečnými odborníky, kteří neustále posouvají hranice svých chirurgických dovedností, cestují po světě, kde studují nové trendy a učí se od těch nejlepších,“ říká Doc. MUDr. Ondřej Měšťák, Ph.D. Mezi stabilní členy týmu patří MUDr. Marek Kubík, specializující se na body contouring a plastiku prsou, MUDr. Radim Kaňa, Ph.D., specialista na rhinoplastiky, všestranně zaměřená MUDr. Veronika Hromádková a MUDr. Mária Kozák Figlárová, která se zaměřuje na miniinvazivní zákroky. Nedávno tým posílil renomovaný plastický chirurg MUDr. Petr Polák, jehož příchod podtrhuje filozofii Esthé, která staví na odbornosti, inovacích a individuálním přístupu ke každému pacientovi.

MUDr. Petr Polák se vzdělával a nasbíral bohaté zkušenosti nejen v České republice, ale také na prestižních stážích a workshopech v USA, Švýcarsku, Rakousku a Švédsku. Kromě své odbornosti je známý svou kreativitou, precizností a empatickým přístupem. Díky pravidelnému mezinárodnímu vzdělávání má neustálý přehled o nejnovějších trendech a technikách plastické chirurgie, což mu umožňuje přinášet klientkám kliniky Esthé ty nejmodernější přístupy.

MUDr. Petr Polák se na klinice Esthé bude zaměřovat především na operace prsou, mommy makeover a operace obličeje (faceliftingy), čímž posune odbornou specializaci kliniky na další úroveň. A protože MUDr. Polák rozumí všem psychologickým aspektům změn, kterými pacientky při těchto zákrocích procházejí, stal se nepostradatelnou součástí týmu. Výjimečný je i díky svému pětiletému akreditovanému psychoterapeutickému výcviku v systemické terapii, který mu umožňuje nejen poskytovat špičkovou fyzickou péči, ale také emocionální podporu, což je pro pacientky při rozhodování o estetických zákrocích klíčové. „Při konzultacích v estetické chirurgii se stále pohybujeme na hranici psychologie a mohu říci, že žádný plastický chirurg nemá ke komplexnímu zhodnocení lepší dispozice než MUDr. Polák,“ vysvětluje Ondřej Měšťák, který je pyšný na to, že klinika Esthé tak nabízí svým klientům specializované odborníky světové úrovně pro každý typ zákroku.

 

Fotogalerie