Resuscitujte i vy erotiku devadesátek

05.10.2024 \\ Magazín

Nový singl a videoklip s kódovým názvem H0RN7 RMX je výsměch a reflektování dating apps v typickém Renatově stylu s dotekem vulgarity, sexuálním nábojem a ozvěnou devadesátek (do které se znatelně vryla umělcova obliba kapely E-Rotic z dětských let).

Všichni jsme určitě na internetu narazili na nějaká meme, která mapují nejpoužívanější a nejúsměvnější obraty ze seznamovacích aplikací. Jedno odpoledne během pauzy na strojích ve fitku Renato scrolloval na Instagramu, přišlo „osvícení“ a za čtvrt hodiny byl text k singlu Horny napsaný. Za remix se zeleným obalem je zodpovědný DJ Desoll. Videoklip točilo osvědčené duo ve složení František Kotačka a Kryštof Sýkora, kteří pro Renata vytvořili v minulosti klip k singlu Domino.

Natáčení videoklipu zabralo jeden celý den a vyžádalo si své oběti. „Když se točily exteriéry nedaleko pražských Letňan, lilo na total, takže jsme byli kompletně durch.“ říká Renato. Více si natáčecí crew užila v garážích auto-detailingu. „Sešlo se kompletní obsazení, takže se to celé neslo v uvolněné atmosféře a všichni jsme se vyřádili,“ svěřil se umělec. A že šlo o skutečně žhavé obsazení. Krásná vysoká blondýna Kateřina, vnadná Barča, Muž roku 2020 a model David Kremeň, model a tanečník Bali a Andrej přímo ze servisu.

LINK na videoklip:

">

„V dnešní křečovité době, kdy se bere až všechno extrémně vážně, by měli mít lidi na paměti, že ten stres je skutečně ničí a mnohdy jim ničí i intimní život. Není nic lepšího, než si udělat čas pro sebe, uvolnit se a být v klidu a dopřát si třeba takovou nálož humoru, optimismu a sexuálních referní na hraně, který nabízím v klipu Horny,“ uzavírá Renato.

Ve hře je do budoucna po rap-trapové verzi remixu ještě taneční zpracování v euro-house stylu a klip byl zároveň natáčen i v německé verzi. Vše vyjde postupně v průběhu tohoto podzimu. Potom se Renato vrací k muzice zpívané v anglickém jazyce. Nejvíce času mu ovšem zaberou rozhovory na kameru, které jako novinář vytváří už pět let.

Foto: Vlad Levin

Fotogalerie