Sraz EUROPEAN HARLEY OWNERS GROUPTM se v roce 2025 vrátí do Chorvatska

14.09.2024 \\ Tech/Auto/Moto

Společnost Harley-Davidson® s potěšením oznamuje, že připravovaný 31. ročník každoročního evropského srazu Harley Owners Group (H.O.G.TM) se uskuteční ve dnech12-15. června 2025 v chorvatském Medulinu.  

Evropský sraz H.O.G. se každý rok koná na jiném místě, aby mohl nabídnout atraktivní zážitky pro členy na celém kontinentu. Pravidelně se ho účastní jezdci a fanoušci značky Harley-Davidson z Evropy i z celého světa. V roce 2024 tento sraz proběhl v italské Senigallii, kde přilákal rekordní počet účastníků.   

Městečko Medulin se nachází na nádherném historickém poloostrově Istrie v severním Chorvatsku, co by kamenem dohodil od velmi žádané prázdninové destinace Pula a jen pár hodin jízdy od chorvatského hlavního města Záhřebu, italského Terstu a také jen něco málo přes hodinu od Portorože, nezapomenutelného místa konání evropské srazu H.O.G. v roce 2022.

Krásné přímořské letovisko je snadno dostupné z celé Evropy a nabízí bohaté možnosti ubytování, restaurace a bary a nekonečné množství míst k výletům a objevování. Jde o úžasnou oblast s fascinujícími starověkými římskými ruinami včetně dochovaného 2000 let starého amfiteátru v Pule a jedním z nejmalebnějších jadranských pobřeží s křišťálově čistou mořskou vodou, jeskyněmi a plážemi.

Harley-Davidson a Harley Owners Group během srazu European H.O.G. Rally 2025 v Medulinu samozřejmě připraví celou řadu zajímavých aktivit a zábavy, včetně tří večerů živé hudby s volným vstupem, ukázek a zkušebních jízd na motocyklech modelového roku 2025, prezentací dealerství Harley-Davidson z celé Evropy a mnoho dalšího.

Kolja Rebstock, viceprezident a generální ředitel společnosti Harley-Davidson pro region EMEA, k připravované akci uvedl: „Po rekordním srazu Harley Owners Group v Senigallii v roce 2024 s nadšením oznamujeme místo konání připravované akce v roce 2025, která se uskuteční 12. až 15. června příštího roku: Medulin na Istrijském poloostrově v Chorvatsku. Ručím za to, že si jízdu na motocyklu do tohoto neuvěřitelného městečka na pobřeží opravdu užijete – jde o jedno z nejkrásnějších míst, kde jsme měli tu čest pořádat akci. Naposledy jsme v Chorvatsku udělali evropský sraz v roce 2014 a přijetí bylo tehdy neuvěřitelné – zvu všechny jezdce zpět, aby se k nám připojili v roce 2025 – čeká nás ještě větší přivítání.“

Více informací o akci naleznete na adrese www.harley-davidson.com.

Fotogalerie