Objevte tajemství dokonale voňavého prádla s pracími parfémy

11.09.2024 \\ Design/Domov

EcoHaus, to nejsou jen prací papírky. Pro milovníky čistého a voňavého prádla je tu naprostá novinka v podobě EcoHaus pracích parfémů. Ponořte se do světa pracích parfémů, které přinesou neodolatelnou vůni přímo do vašeho šatníku.

Prací parfémy EcoHaus jsou speciálně navrženy tak, aby během praní uvolňovaly vybrané esenciální oleje, které vaše prádlo obklopí nádhernými aromaty. Tento jedinečný zážitek promění obyčejné praní na malý rituál plný relaxace a svěžesti. Každá kapka pracího parfému je naplněna pečlivě vybranými vůněmi, které jsou navrženy tak, aby poskytly dlouhotrvající svěžest. Díky koncentrované formuli zůstane vaše prádlo voňavé velmi dlouho, a to i po několika nošeních. Už nikdy se nemusíte obávat, že vůně zmizí po prvním nošení. Tato vytrvalost je dosažena díky pečlivému výběru a kombinování esenciálních olejů, které jsou navrženy tak, aby vydržely ve vaší tkanině co nejdéle.

Všechny parfémy jsou vyrobeny z nejlepších ingrediencí, které jsou šetrné k jemným materiálům. Ať už perete své oblíbené hedvábné šaty nebo měkké bavlněné tričko, můžete si být jisti, že prací parfém EcoHaus nebude způsobovat žádné škody. Naše produkty jsou navrženy tak, aby byly jemné k vašemu prádlu, ale zároveň dostatečně silné, aby poskytly dlouhotrvající vůni.

Snadné použití je další výhodou, kterou si zamilujete. Stačí přidat pár kapek do přihrádky na aviváž vaší pračky. Nikdy se nepřidávají přímo do bubnu pračky. To zajišťuje, že vůně se rovnoměrně rozprostře po celém prádle a zůstane na něm dlouho. Nemusíte se bát složitých návodů nebo speciálních metod použití.

Doporučené dávkování je 5 kapek na 5 kg prádla, což odpovídá přibližně 2 ml. To znamená, že celá lahvička o objemu 100 ml vám vystačí na 50 praní. Je to ekonomické řešení, které se vyplatí i pro velké rodiny nebo ty, kteří perou často.

Prací parfémy EcoHaus nejsou jen o vůni, ale o celkovém zážitku a péči o vaše prádlo. Od kvalitního aroma přes dlouhotrvající svěžest až po jemnost a etický přístup. Vyzkoušejte je a objevte, jak může být praní prádla příjemným rituálem, který vám přinese každodenní radost.

Prací parfémy EcoHaus

Luční kvítí

Kouzlo bavlny

100 ml/50 praní: 379 Kč

www.ecohaus.cz