Vykročte do podzimu stylově

04.09.2024 \\ Fashion

Přivítejte babí léto ve stylovém outfitu dle nejnovějších trendů. Letošní podzimní sezóna se nese v duchu jednoduchosti, nadčasovosti a pohodlí, aniž by ztratila šmrnc. Co bude patřit mezi hity podzimu?

Nesmrtelný denim

Džínovina se vrací v plné síle a stává se naprostým základem letošního podzimního šatníku. Nosit se budou denimové oversize košile, které můžete využít jako samostatný vršek, nebo jako lehký svrchník. Hitem jsou také úzké denimové sukně – čím delší, tím lepší. Nový vzhled dostaly džíny, letos se nosí volnější ležérní modely se širšími nohavicemi.

Basic kousky

Podzimní kolekci kralují základní nadčasové kousky a neutrální barvy: černá, béžová, krémová, bílá, šedá a tmavě modrá. Jednoduché body, bavlněné triko, lehký svetřík či hladká saténová sukně se vám v šatníku rozhodně netratí.

Hřejivé svršky

Podzim je jako stvořený na módní vrstvení. Než přijdou na řadu kabáty a bundy, vyhrajte si se svršky, jako jsou pletené svetry, dlouhé kardigany, teplejší košile, vesty a mikiny.

Vzory a potisky pro odvážné

Proti minimalistickým modelům stojí poutavé kousky se zvířecími vzory. Vneste do svého šatníku trochu divočiny v podobě leopardí halenky, nebo trička se zvířecími motivy. V kombinaci s jednoduchým spodním dílem bude výsledný outfit působit stylově a vyváženě. Nosit se budou také orientální vzory a kousky v Chanel stylu.

Oblečením to nekončí

Myslete také na obuv. Na brzký podzim jsou ideálním obutím tenisky. I tady letos vládne nadčasovost a neutrální tóny. Elegantnější outfity můžete zase doladit mokasíny, nebo balerínami.