V barvách zapadajícího slunce

19.08.2024 \\ Fashion

Ať se nám to líbí nebo ne, prázdniny se pomalu, ale jistě blíží ke konci. Vzdejte hold létu a oslavte závěr sezóny v zářivých barvách, které připomínají západ slunce. Vsaďte na stylový outfit v jasných tónech oranžové, žluté či červánkové. Se kterou z nich se nejvíce ztotožňujete?

Slunce v celé své záři

Žlutá je barva, která symbolizuje optimismus, radost a energii. Je vhodná pro dámy, které se nebojí být vidět. Nejlépe vynikne na brunetkách a na černovláskách. Pro ženy se světlejšími vlasy se hodí spíše podzimnější tóny, jako je hořčicová a medová.

V objetí západu slunce

Oranžová připomíná chvíle, kdy slunce zapadá za horizont a obloha se začíná zbarvovat do teplých měděných tónů. Dáte přednost jemné broskvové, mandarinkové, nebo zářivě pomerančové barvě? Tyto odstíny budou nejvíc slušet brunetkám a rusovláskám.

Vášnivá rudá

Červená symbolizuje vášeň, odvahu a sílu. Hodí se pro nezávislé a sebevědomé nositelky. Sluší všem ženám bez rozdílu. Ať už máte alabastrovou, nebo olivovou pokožku, ať už jste blond, nebo černovlasá. Stačí najít ten správný odstín.

A po jakých konkrétních modelech v těchto barvách se poohlédnout?

Sázkou na jistotu jsou slušivé šaty. Na běžný den jsou skvělou volbou prodyšné pohodlné modely v áčkovém střihu z klasické bavlny či mušelínu. Na večerní procházku s kamarádkou či partnerem vám přijde vhod romantičtější model s volánky nebo výšivkou.

Čeká vás na závěr léta významná událost? Zazařte v elegantních šatech v sytých barvách, které dokonale podtrhnou vaši siluetu.

Pokud jsou pro vás šaty v sytých barvách zapadajícího slunce příliš výrazné, vsaďte pouze na barevný vršek, který doladíte sukní či kalhotami v neutrálních tónech, nebo zvolte jen výrazný módní doplněk a dolaďte outfit výraznou rtěnkou.