Högl přichází s kolekcí Dandy Girl

18.08.2024 \\ Fashion

Kapsulová kolekce „Dandy Girl“ s všudypřítomnou černou barvou se skládá z řady cool a výrazných modelů v západním stylu. Nejen kotníkové boty a kozačky disponují zajímavými detaily, jako jsou přezky a cvočky; lze je nalézt také na opascích a taškách. A pokud je nosíte dohromady, vytvářejí dokonalý vzhled.

Tuto zimu dodejte svému šatníku moderní nádech s trendy kovbojskými botami, jako jsou naše udržitelné kotníkové boty „Miley“. Tyto boty vyrobené z vysoce kvalitní kůže s jemným leskem a měkkostí nabízejí praktičnost s vnitřním zipem a jejich ležérní design zvýrazněný jemnou přezkou. Vyzařují sebevědomý chlad, zvláště v kombinaci s ženskými kousky, jako jsou midi sukně, šaty nebo široké kalhoty. Díky svému skvělému střihu a protiskluzové podrážce zajišťují tyto boty celodenní pohodlí.

Klasické westernové boty jako je náš model „Tate“ se rychle stanou oblíbenými díky svým vysoce kvalitním materiálům, moderním siluetám a nápadným detailům. Výrazný blok podpatku a zúžené špička definují styl, zatímco prémiová kůže se může pochlubit elegantním lesklým povrchem. Tyto kotníkové boty Högl jsou dostupné v nadčasové černé nebo moderní tmavě hnědé a lze je kombinovat s ležérním denimem nebo jemnými šaty.

Kotníkové boty „Tyla“ vyzařují stylovou propracovanost. Zúžený střih, přezky v odpovídajícím odstínu a blokové podpatky dodávají tomuto modelu poutavý design. Hlavním prvkem, který upoutá pozornost, jsou však popruhy s cvočky. Protiskluzová podrážka a prvotřídním střihem zaručuje vynikající pohodlí při nošení.

Černé kozačky „Courtney“ se vzrušujícími detaily rozhodně upoutají pozornost. Model se vyznačuje designem ve westernovém stylu. K tomu přispívají také šikmé blokové podpatky a zúžený tvar zakončený špičkou. Popruhy s cvočky jsou sofistikovaným, poutavým detailem. Černá hladká kůže zaujme jemným leskem a měkkostí.

Udržitelná kabelka „Kate“ spojuje kvalitu s výraznými detaily. Lehce lesklá kůže má sofistikovaný vzhled a černé provedení je nadčasové. Přezka uprostřed, která připomíná opasek, přidává cool prvek a ukrývá praktickou magnetickou sponu pro snadné otevírání a zavírání. Ať už jste na nákupech nebo na prohlídce města, tato taška bez námahy pojme všechny vaše nezbytnosti, s vnitřní kapsou na zip, která udrží vaše cennosti v bezpečí.

Peněženka „Bloom“, zdobená květinovým potiskem, dodá vzrušující šmrnc každému kompletu v kombinaci s obyčejnými nebo klasickými černými doplňky. Vaše kreditní karty, doklady a hotovost se bez námahy vejdou do peněženky, která je vždy bezpečně uložena díky zipu po celé délce. Květinové prvky v retro stylu krásně vyniknou na černém pozadí.

Hedvábné šátky jsou dokonalým každodenním doplňkem – přehozené kolem krku, zavázané jako opasek nebo nošené jako šátek na hlavě představují svou módní všestrannost. Šátek Högl „Karree Bloom“ kombinuje květinový vzor s moderní černou. Vysoce kvalitní hedvábí je na pokožce neuvěřitelně jemné.

Moderní síla: Černý kabát „Naomi“ přitahuje pozornost více způsoby. Je tu jeho silná silueta, která vyzařuje ženskou sílu. Bez knoflíků nebo pásku se tento super lehký kabát bez podšívky nosí ležérně otevřený. Veganská měkká nappa kůže má mírný lesk a nejenže skvěle vypadá, ale také je na pokožce velmi jemná. Tento druh lesku dodává kousku vzrušující vzhled, který se hodí k mnoha příležitostem – ať už jste na koncertě, v baru nebo na cestě do kanceláře. Vyrobeno v Itálii.

Fotogalerie