Eva Primus Kovandová uspořádala již třetí letní neformální networkingový snack

12.08.2024 \\ Magazín

Networking uznávaná koučka Dr. Michelle Tullier, bývalá výkonná ředitelka kariérního centra Georgia Tech, a regionální lídr v globální společnosti Right Management, popisuje jako proces kultivace a udržování vztahů, v nichž vzájemná výměna informací, rad a podpory usnadňuje růst a úspěch. Toto si plně uvědomuje i Eva Primus Kovandová, ředitelka kanceláře představenstva Hospodářské komory Praha 1 (HK P1), proto již potřetí uspořádala letní neformální networkingový snack.

Neformální networkingový snack se konal 8. srpna na lodi Albatros II., kde se pomyslného kormidla chopila  Eva Primus Kovandová s Ingrid Šůrovou, členkou představenstva HK P1. Obě iniciativně po celou dobu podporovaly proces vytváření kontaktů, získávání nových informací, posilování stávajících vztahů, přijímání osobních doporučení, rad, informací i pozitivní energie. Letos byl vyhlášený dress code „Pink“ a organizátorky byly nadšené, kolik lidí přišlo v růžové či s růžovými doplňky. „Růžová barva vnesla na loď  tu pravou atmosféru a určitě navnadila účastníky k dalšímu businessu,“ míní Eva Primus Kovandová.

Nejen vytváření vztahů patří mezi základní společenské, obchodní i osobní potřeby každého člověka, ale důležitý je i altruismus. „Jsem potěšena, že jsme mohli podpořit neziskovou organizaci Integrace 3P, z.s. a ukázat, jak moc si vážíme této iniciativy. Tento networking byl skvělou ukázkou 3P – profesionality, preciznosti a přátelství. Děkuji všem za jejich úsilí a kreativitu! Každý z vás přispěl k tomu, že jsme společně vytvořili nezapomenutelný večer,“ popsala své dojmy Eva Primus Kovandová. Spolek Integrace 3P  opět přišel se svojí  zábavnou hrou Zatáhni za provázek. Zapojila se většina účastníků plavby a díky ní organizace získala částku 4800 Kč, která pokryje část měsíčních nákladů spojených s nájmem a se službami.

Fotogalerie