BIO Švestková povidla z Eko sadů Komňa: Poctivá chuť ve skleničce!
Nechte se unést jedinečnou chutí výběrových povidel ze švestek, které dozrály pod moravským sluncem. Tyto ručně sbírané plody jsou vařeny s láskou a bez přidaného cukru. Pochoutka z Eko sadů Komňa, která pravidelně boduje v českých soutěžích, vás okouzlí plnou, ovocnou chutí již při první lžičce.
Výjimečnost povidel zaručuje zejména klasická výrobní metoda, při níž se švestky nejprve vypeckují (nepasírují se), a pak vaří za stálého míchání minimálně 12 hodin, dokud nedosáhnou optimální konzistence. Vznikne tak dokonalý produkt v bio kvalitě, bez dalších přidaných látek. I díky tomu se tato lahůdka stane nepostradatelnou součástí vaší kuchyně. Skvěle se hodí při pečení, kdy se neroztéká. Dokonalá je i pro obohacení snídaní, ale také jako vynikající základ do marinád, omáček k masu i do salátů nebo jako zdravá „chuťovka“ jen tak na lžičku.
V roce 2019 získala Bio švestková povidla ocenění České Biopotraviny roku a v roce 2022 obdržela titul Regionální potravina Zlínského kraje. Dostupná jsou ve dvou velikostech a doporučená maloobchodní cena za 180 g je 140 Kč. Více informací najdete na www.ekosadykomna.cz
TIP na závěr: I vy preferujete lokální produkty v bio kvalitě? Nezapomeňte, že jedině správné označení logy biolistu a biozebry na obale vám zaručí, že je výrobek skutečně bio!