Oblečte se do (grafického) designu se značkou Fundaluka na Fler.cz

25.07.2024 \\ Fashion

Dříve pracovala Fundaluka jako grafička a web designérka. Když se stala mámou, tak už nechtěla jen sedět za počítačem a začala navrhovat trička. Ve svém okolí se setkala s nadšenou zpětnou vazbou a v roce 2014 už měla  na Fler.cz celou kolekci oblečení.  Nevzdala se ani své původní profese, protože grafický design je součástí každého jejího kousku oblečení. Z koníčku se tak stala módní značka, kterou rozpoznáte na první pohled.

V sytě červených úpletových šatech vás nikdo nepřehlédne. Balónový střih navíc dokáže skrýt případné nedostatky, takže se hodí pro všechny typy postav.  Na Fler.cz za 2 190 Kč.

Látky od regionálních výrobců

Při šití využívá kvalitní látky od regionálních dodavatelů. Díky tomu oblečení nevyžaduje žádnou speciální péči, nežmolkuje, nevytahá se, drží si barvu i tvar.

V jednoduchosti je krása

Minimalistické a pohodlné střihy, klasické barvy a jednoduchá, ale výrazná grafika, která je ručně natištěná. Jsou to prostě kousky, které unosíte v práci, na procházce s dětmi i na večírku.
Ale musíme vás varovat, jakmile si koupíte první šaty, budete chtít další a další. Tak moc jsou návykové.

V úpletových šatech rovného střihu s kapsami se budete cítit žensky a sebevědomě. Nosit je můžete se sandálky i teniskami. Na Fler.cz za 2 190 Kč.

Zákazník je šéf

U oblečení si navolíte nejen velikost, ale i střih, barvu, délku. Chcete delší rukáv nebo jiný výstřih? Kapsy nebo límec? Jednoduše si můžete poskládat své vysněné šaty a fudaluka vám je ušije. Vyberou si tak ženy všech věkových kategorií i typů postav. A že šaty nejsou váš styl? Vybírat můžete z mikin, triček, čepic, tunik, … Vše najdete na jejím profilu na Fler.cz.

Na chladnější letní večery se budou hodit mikinošaty s velkou kapucí. Saténem podšitá kapuce a saténová jim dodává na originalitě. Na Fler.cz za 3 490 Kč.

Trend takzvané pomalé módy nabírá každým dnem na síle. Nekvalitní oblečení šité kdesi v Číně, které je po pár vyprání na vyhození, už neoslní ani nízkou cenou. Za to lokální, pečlivě a na míru šitá kvalitní móda je na vzestupu. Jak říká sama fundaluka - „Každé naše šaty jsou speciální a šité na míru. Tím jsou výjimečné, protože vy jste výjimeční!”

Fotogalerie