Užijte si exotiku s TEEKANNE Caribbean Mango

14.07.2024 \\ Alko/Nealko

Ať už se letos v létě chystáte za exotikou či nikoliv, s čajem TEEKANNE Carribean Mango z řady World of Fruits jako byste se ocitli v tropickém ráji. Běloskvoucí pláže, blankytně modrá obloha, průzračné moře a nad hlavou lehké ševelení palmových listů – stačí zavřít oči a již první doušky čaje s příchutí šťavnatého manga vás přenesou do kouzelného Karibiku.

Mango patří díky své sladké šťavnaté dužině s plnou chutí mezi nejoblíbenější druhy ovoce po celém světě. Používá se do sladkých i slaných pokrmů ve všemožných podobách a v posledních letech je také velmi oblíbenou příchutí různých zmrzlin, jogurtů, žvýkaček či bonbonů. Perfektně funguje také v podobě čaje, jak dokazuje TEEKANNE Carribean Mango.

Čaj TEEKANNE Caribbean Mango si můžete vychutnat jako hřejivý sladký start během chladných letních rán, nebo si jej můžete v horkých dnech dopřát na ledu, perfektně vychlazený. Studenou variantu pak můžete pro ještě dokonalejší chuťový zážitek doplnit i kousky čerstvého manga a ozdobit lístky meduňky nebo máty.

TIP: Chcete-li si dopřát skutečnou exotickou bombu, zkuste si připravit s čajem TEEKANNE Carribean Mango oblíbený indický nápoj mango lassi.

Co budete potřebovat:

  • 2 sáčky čaje TEEKANNE Carribean Mango
  • 200 g mraženého manga
  • 1 čerstvé mango
  • 230 ml kokosového jogurtu
  • 120 ml kokosového mléka
  • strouhaný kokos na ozdobu

Jak na to:

  1. Čaj připravte podle návodu na obalu, nechte vychladnout, nalijte do formy na led a dejte zmrazit.
  2. Čajové ledové kostky, mražené mango, kokosové mléko a jogurt přesuňte do kuchyňského robotu a rozmixujte.
  3. Nalijte do sklenic, ozdobte čerstvým mangem a strouhaným kokosem.

Na zdraví!

Objevte i další chutě čajů Teekanne nebo vyzkoušejte čajové recepty. Pro více informací a tipů navštivte www.teekanne.cz                                                                                                                

Ovocný čaj TEEKANNE World of Fruits Caribbean Mango je k dostání za cenu 49,90 Kč.

Fotogalerie