Stylově na pláž

09.07.2024 \\ Fashion

Čas letních dovolených je konečně tady! Chystáte se k moři? Vyhněte se stresu z balení zavazadel na poslední chvíli a udělejte si s dostatečným předstihem seznam, co si s sebou vzít. Rozhodně nezapomeňte na prázdninovou plážovou výbavu – od plavek přes šaty po obuv k vodě. Inspirujte se, co si zabalit, abyste se cítili stylově a pohodlně.

Plavky

Plavky si zabalte alespoň dvoje, ať nezůstáváte v mokrých plavkách a neprochladnete. Pokud jste vysloveně vodní živel, v kufru se vám neztratí ani další modely navíc. Letos v kolekcích natrefíte na bikiny různých stylů a střihů, hojně se objevují například retro kousky s kalhotkami s vyšším pasem, ale budou vás bavit i sofistikované jednodílné modely. Výběr barev je jen na vás, kolekce hýří jak barevnými a vzorovanými plavkami, tak v nich najdete také neutrální barvy, nebo klasickou černou.

Plážové oblečení

Vzdušné letní šaty jsou „must-have“ každé dovolenkové výbavy. Oživte svůj outfit k vodě příjemnými šaty s tropickým vzorem, nebo sexy háčkovaným kouskem. Nebo dáte přednost zavinovací sukni či příjemným lehkým šortkám?

Plážové doplňky

Aneb stylová ochrana do slunečních dnů. Přibalte si do kufru pěkný slaměný klobouček, nebo módní kšilt. Dodají vašemu plážovému outfitu šmrnc, a navíc budou chránit vaši tvář a ramena před škodlivým UV zářením.

Nezapomeňte ani na prostornou plážovou kabelku, která hravě ukryje všechny nezbytnosti. Letos jsou hitem především modely z přírodních materiálů, zejména ze slámy, či ratanu.

Obuv k vodě

Po rozpáleném písku se bez bot rozhodně neprojdete. Na pláž jsou ideální robustní pantofle z pevnějšího plastu a gumy.  Plánujete strávit svůj den na pláži spíš v místním baru u drinku? Dolaďte svůj plážový look metalickými pantoflemi, nebo třpytivými sandálky.