Precizní modernismus, přesně taková je kolekce HÖGL podzim/zima 2024

27.06.2024 \\ Fashion

Pod heslem „precizní modernismus“ rozvíjí kolekce Högl Podzim/Zima 2024/25 moderní identitu, která dokonale vystihuje ducha doby. Kolekce je věnována silným, sebevědomým ženám, které si jdou vlastní cestou, a přesto si ocení styl, kvalitu a promyšlenost modelů. Kolekce představuje ideální volbu obuvi, která je připravena čelit výzvám nadcházející podzimní sezóny. Kromě osobnosti a stylu je pohodlí i nadále základním atributem, který je pevně zakotven v DNA značky Högl.

Kolekce odráží širokou škálu žen a působí jako vzrušující symfonie složená z protikladů, které se však chytře doplňují. Na jedné straně komunikuje ležérní postoj, charakteristický autenticitou, uvolněností a funkční propracovaností. Na druhé straně modely odemykají svět asertivní, silné ženskosti a současné extravagance. Důraz je kladen na jemné barevné spektrum odstínů hnědé. Tmavé odstíny jako ořech, kaštan a moka se perfektně hodí ke světlým přírodním, jako je smetana, kašmír a cappuccino. I přes svou jemnost mají tyto odstíny jedinečný lesk. Vedle klasické černé a bílé vystihují podstatu nadčasové elegance.

Žádný jiný styl neodráží současnu uvolněnost tak úspěšně jako mokasíny. V letošní sezóně se vyznačují zdůrazněnými, ale v žádném případě ne přehnanými podrážkami. V kombinaci s pečlivě vybranými detaily to vede k hybridnímu vzhledu mužské ženskosti. Motorkářské boty s cvočky a přezkami podtrhují uhrančivý vzhled kolekce. Spojení funkčnosti a designu na teniskách a kotníkových botách ztělesňuje trend stylového spojení outdoorového charakteru s moderní estetikou. Extravagantní vzory, které oslavují ženskou sofistikovanost, tento styl narušují. Lodičky a balerínky se štíhlými špičatými špičkami představují výraz sebevědomé ženskosti, zatímco vzory Mary Jane jsou i nadále oblíbené díky svému hravému kouzlu. Kolekce je dovedena k dokonalosti vysoce kvalitními materiály, jako je super měkká jehněčí kůže nebo "soft shadow”, broušená hladká kůže s dvoubarevným efektem a sofistikovaným leskem.

Barevná paleta také pokračuje v této hře s kontrasty. Ambivalence mezi klasikou a modernou odstíny vytváří řadu současných stylů, ať už obyčejných nebo v barevných kombinacích. Zatímco "Noble Black" je tématem, teplé odstíny hnědé využívají příležitosti být s námi po dlouhou dobu. Ze světlého krému tóny do hluboké tmavě hnědé, nuanční spektrum rozvine svůj plný potenciál. Zvláště krásně vypadají v kombinaci s minimalistickými odstíny šedé. Intenzivní akcentní barvy v ženské červené naopak dodávají sebevědomí a asertivitu. Potisk "Högl Love" s okouzlujícím srdcem ukazuje, jak se zdánlivě protikladné barevné palety harmonicky prolínají jedna do druhé. Co se týče materiálů, kolekce sází dokonalá kombinace estetiky a funkčnosti.         

Více informací: www.hoegl.com

Fotogalerie