ANIMAL PARK RABINA pořádá v sobotu 15. června den pro děti

13.06.2024 \\ Tip na výlet

Akce začne v 10 hodin a potrvá až do 17 hodin. Srdečně jsou zváni rodiče a děti. Připravený bude skákací hrad, soutěže, focení s největšími papoušky světa a focení s plazy. V 11 hodin a v 15 hodin bude probíhat komentované krmení šelem s průvodcem. Do Animal parku Rabina zavítá ve 14 hodin módní návrhář Osmany Laffita.

Animal park Rabina je soukromý park, který se nachází nedaleko Chlumce nad Cidlinou v obci Štít č. ev. 51. Hlavním cílem je představit návštěvníkům širokou škálu zvířat a přispět k ochraně ohrožených druhů. Těšit se můžete nejen na velké množství šelem v čele se lvem a tygrem, ale také na kapybary. Na zástupce opičího světa, jako jsou lemuři, makakové nebo giboni. Svůj domov tu mají také různé druhy papoušků, jeřábů a vzácné sériemy rudozobé, koně a lamy.

V červnu je otevřeno každou středu, sobotu a neděli od 10 do 17 hodin. Během prázdnin bude otevřeno každý den od 10 do 18 hodin. 

Veškeré informace o Animal parku Rabina naleznete na webu www.animalparkrabina.cz a na Facebooku a Instagramu Animal park Rabina.

Fotogalerie