Ponerovi budou vyprávět svůj příběh netradiční přehlídkou v cirkusovém šapito

17.05.2024 \\ Magazín

Ateliér PONER sourozenců Jakuba a Nikol Ponerových za 10 let své existence prošel progresivním vývojem. Toto duo pracuje, jako tým a řadí se nejen mezi nejznámější české módní značky, ale zároveň i mezi ty nejoblíbenější. Všeho dosáhli díky své píli, odhodlání a samozřejmě talentu. Jejich modely nechybí na žádné významné společenské události.

Vše vlastně začalo, když se Nikol přestěhovala za svým bratrem do Prahy. „Bydlela u mne v bytě a hledala, co asi tak bude dělat. Jednou přišla s nápadem, že bychom mohli dělat zdobené spodní prádlo pro tanečnice a striptérky. Já jsem se jí tehdy vysmál a myslel jsem si, že se asi zbláznila, ale ona se nenechala odradit,“ prozradil Jakub, který v tom sestru odhodlanou uspět nenechal. Zájem o jejich vyšívané prádlo byl velký, ale protože prezentovali veškerou svoji tvorbu, měnila se i klientele, přesnější termín je, že se rozšiřovala. „Začali se ozývat první maturantky a my jsme se postupně začali orientovat na společenskou módu,“ prozradila Nikol.

Touha dělat velké věci je dovedla k dalšímu kroku. „Když jsme si vzali první ateliér. Bylo to docela trápení. Neměli jsme na nájem a čekali jsme, jestli si ty drahé šaty někdo koupí,“ zavzpomínal Jakub, jak bylo těžké v té době oceňovat svojí práci. „Musíte být o té ceně přesvědčení a fakt si za ní stát,“ dodala Nikol.

První klientka zvučného jména byla Gábina Partyšová. Záhy je navštívila Veronika Kopřivová, která chtěla šaty na filmový festival do  Karlových Varů, kam tehdy jela s Jaromírem Jágrem. Když je vynesla na jeden z večírků, přišla přímo mediální smršť, a toho dne vstoupila značka PONER do širokého podvědomí lidí.

Módní přehlídka PONER CIRCUS FASHION SHOW 2024 se nezadržitelně blíží a bude zcela originální.  „Budeme vyprávět náš příběh. Je to situované do cirkusového šapito, které bude stát na Letné. Program bude obohacený o řadu dalších čísel. Těšit se můžete na akrobaty i hudební interprety,“ přiblížila Nikol, co s bratrem a svým týmem chystají.

Circus PONER přijede do Prahy 4. června 2024.
Areál na Letenské pláni se otevře v čase 18:30 a samotná  show
 začne ve 20:00.

Vstupenky zde!

Fotogalerie