Čokoládu bez cukru si můžete vychutnat bez větších výčitek!
K doslazení čokolád bez cukru se používají náhradní sladidla, která jsou vhodná pro diabetiky i pro ty, kteří si hlídají svou váhu. Díky náhradním sladidlům má čokoláda bez cukru totiž méně kalorií. Pokud chcete mlsat zdravě, přidejte do svého jídeníčku třeba kvalitní hořkou čokoládu bez cukru, která má kromě nižšího obsahu kalorií také blahodárné účinky na organizmus. V přiměřeném množství slouží pravá čokoláda jako antioxidant, přispívá k dobré náladě a samozřejmě je to jedno z nejznámějších afrodiziak.
Kvalitní a chutnou hořkou čokoládu bez cukru můžete koupit pod značkou CHOCOLAND, a to ve třech příchutích (čokoláda hořká, hořká s lískovými oříšky a mandlemi). Dáváte-li přednost čokoládě mléčné, pak sáhněte po stejné značce variantě no added sugar. Všechny typy čokolád českého výrobce CHOCOLAND doporučujeme nejen těm, kteří si hlídají váhu, ale i diabetikům.
Foto: CHOCOLAND